Продължете към съдържанието

Булмедика/Булдентал 31.05-02.06.2023

Изложбата приключи. Определяме я като повече от успешна! Промоциите ни направиха впечатление и ние благодарим за вниманието и доверието, което получихме.

Спокойно можем да твърдим, че в кабинетите на нашите дентални лекари, продуктите на COXO заемат много сериозно място. Също толкова сериозно, можем да твърдим, че Технодента ЕООД предлага широката гама от апарати и инструменти на COXO на най-добри цени в България, със или без конкуренция.

Доволни сме да усетим настроението и положителната нагласа на клиентите ни и сме щастливи, че успяваме да създадем възможност все повече дентални лекари да използват COXO.

Насочихме фокуса си и към WOODPECKER.

Честито на нашите клиенти, които си закупиха AP-A, AP-B, iLed, ръкохватки и различни видове накрайници за ултразвукови пиезони.

Благодарим и за интереса към ES5 – най-новият Електрически мотор за хирургия. За краткото време в което го предлагаме, можем да се похвалим с няколко доволни клиенти.

Моторът се предлага в комплект с повишаващ наконечник 1:3, но може да работи в определен режим с 1:1, 1:4,2, 1:5, както и с 16:1.

Вниманието беше насочено и към Ai-Motor, O-Star, външните ултразвукови пиезони и тези за вграждане.

Содата за полиране на основата на натриев бикарбонат и глицин за под- и надвенечно почистване, става все по-интересна, предвид доказаните качества, като консуматив за апаратите за полиране със сода и много, много добрата и цена.

С удоволствие си направихме изводите.

Вече знаем, че COXO твърдо зае своето място на денталния пазар у нас. Разбира се, усилията за това бяха съвместни.

Толкова хвалби от клиенти за Woodpecker отдавна не бяхме чували. Но и за тези хвалби поработихме здраво.

Името MANI говори само за себе си. Всички, които използват борерите и каналните инструменти знаят, че цените при нас са най-добри. Така ще бъде и занапред.

Искаме да благодарим за доверието на новите ни клиенти от Сърбия и РС Македония и да споделим с всички, че сме щастливи от вниманието, което получихме тези дни.

Не мога да не отбележа и вниманието от страна на ветериналните лекари.

Благодарим! Щастливи сме, че можем да бъдем полезни и на вас!

Поздравленията за визията на щанда ги приемаме лично 🙂 , защото го мислихме много и вложихме цялото си старание в проекта, за реализацията на който ни съдействаха от Интер Експо Център.

Уважаеми Организатори, сърдечно ви благодарим за добрата съвместна работа в последните 28 години!

Предстои Бургас. Надяваме се отново да се представим добре.

С много от вас ще се видим и там.